За нас – екипът зад FinBack

Кои сме ние?

Ние сме амбициозен екип от професионалисти, които притежават сериозен опит и експертиза в правото и финансите. Събрахме уменията и ноу-хауто си, за да предоставим на потребителите на бързи кредити в България възможно най-качествената услуга по защита на правата им.

Ползвали ли сме бързи кредити?

Най-краткият отговор на този въпрос е ДА. Ние притежаваме и опита на кредитополучатели от същите небанкови финансови институции, на които сте надплатили лихви и такси. Ние също сме надплащали, но сме имали шанса да сме добре запознати с правата си. Знаем как да разпространим уменията си и да ги превърнем в полезна безплатна услуга за всички. Като кредитополучатели сме наясно, че в този бизнес дискретността и точността са от изключително значение. Убедени сме, че доверието ви към нас ще бъде оправдано.

С какво се занимавате?

Екипът ни се състои от юристи и експерти в сферата на кредитирането. Имаме опит с десетки хиляди съдебни дела, детайлен поглед върху дейността на стотици фирми за бързи кредити и знаем почти наизуст десетки кодекси, закони, наредби и други документи. С две думи – влизаме в тази битка изключително подготвени.

Защо медиите не говорят за вас?

Небанковите финансови институции, които отпускат бързи кредити са едни от най-големите рекламодатели в традиционните и онлайн медии. Ние не държим да се възползваме от публичността, а и ще ни е доста трудно да „надплатим“ ефирното време на фирмите за бързи заеми. Сигурни сме, че качеството на услугите ни и успеваемостта ни са достатъчно красноречиви и рекламата в този случай е излишна.

И все пак – можем ли да се срещнем?

Разбира се! Въпреки че системата ни за работа е изцяло автоматизирана ние сме абсолютно публични. Знаем, че за мнозина личната среща е единственият начин за печелене на доверие. Намираме се в София, ул. „Иван Денкоглу“ 7, ет. 6, ап. 9. Необходимо е първо да си уговорим час за консултация.